Home

Ђаци генерације


 

2021/2022. година

ђак генерације

разредни старешина Нада Цветић и ученик Младен Прљевић

Младен је од првог разреда показивао бистрину и брзо разумевање па се одмах, још у млађим разредима истицао и већ на првим такмичењима у трећем и четвртом разреду био међу победницима или награђеним ученицима. Он је посебну заинтересованост и таленат показивао према математици. Тако је остало до краја основне школе. Свакако је један од „највећих логичара“ у историји школе, како је често говорила његова наставница математике. У првом десетлећу свог живота остао без оца али уз мајку и сестру наставио је храбро даље не посустајући у одличном учењу. Успеси су се низали па је постигао одличне резултате, поред математике, на текмичењима из биологије, технике и технологије, физике и физичког васпитања а добитник је и Вукове дипломе. Мора се нагласити велика Младенова љубав – кошарка и његов сан да једног дана заигра у најјачој НБА. Младен Прљевић је скроман млад човек који је, поред учења, велику пажњу посвећивао другарству у школи као и свом кошаркашком тиму. Увек се трудио да помогне одељењу а после такмичења је журио на утакмице како би био од помоћи екипи. Успешно је, као једини из наше школе у овој генерацији, уписао Рачунарски смер Ужичке гимназије, при самом врху листе, као други.

Младену желимо много здравља, среће и успеха у даљем школовању као и да оствари свој кошаркашки сан и заигра у НБА, зашто да не!

2020/2021. година

IMG_0772

разредни старешина Мирјана Митровић и ученик Лука Голубовић

На крају школске 2020/2021. године за ђака генерације ОШ „Слободан Секулић“ проглашен је Лука Голубовић ученик VIII2 одељења.

Лука Голубовић је изузетно талентован ученик, који је својим дипломама на најбољи начин представио нашу школу. Своју свестраност показао је и у друштвеним и у природним наукама. Блистави је пример одличног ученика, који учи ради знања, а не оцене.

„Сваки велики сан почиње од сањара.
ЗАПАМТИ: Имаш у себи снагу, стпљење и страст да дотакнеш звезде како би променио свет!“
Остани наш понос!

***********************************************************************************************************

2019/2020. година

đak generacije
разредни старешина Марија Верговић и ученица Јелена Станојчић

На крају школске 2019/2020. године за ђака генерације ОШ „Слободан Секулић“ проглашена је Јелена Станојчић ученица VIII4 одељења.

Јелена је достојанствено представљала школу на општинским, окружним и републичким такмичењима из готово свих предмета. Похваљена је за бројне акције које је спровела у сарадњи са другим ученицима и наставницима у школи, у оквиру наставних и ваннаставних активности.

Бити ђак генерације велика је част која доноси драгоцено искуство за даље школовање. Иза свега тога стоји таленат, напоран рад и спремање за  бројна такмичења. Јелена је свестрана ученица која је добра у различитим областима, са лакоћом је радила и савладавала школско градиво. Изузетно је зрела и стабилна особа са умереним и одмереним понашањем. Верујемо, с пуним правом, да наша Јелена може бити узор ученицима који стреме ка успеху.

Драга Јелена, желимо ти пуно успеха на твом даљем животном путу!

****************************************************************************************


2018/2019. година

Non scholae, sed vitae discimus – „Не за школувећ за живот учимо“ (Сенека).

Đak generacije 2018-2019 (5)
разредни старешина Мирјана Којадиновић и ученица Јелена Стевановић

Учила је и учи за живот, а школу је достојанствено представљала, постижући запажене резултате на општинским и окружним такмичењима из математике, географије и биологије. Похваљена је за учешће на ликовном конкурсу, реализовала радионице и пројекте из физике, а као председница Ученичког парламента са осталим члановима организовала хуманитарне акције. Положила је пријемни испит за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику у Ужичкој гимназији. На крају другог циклуса основног образовања и васпитања Јелена Стевановић проглашена је за ученика генерације ОШ“Слободан Секулић“.

Срећан ти пут у живот Јелена!


***************************************************************************************************************************************

 

djak generacije 2021-2022

Luka Golubovic2019-2020

Vukova diploma 2019.     Vukova diploma 2018.

Vukova diploma 2015.     Vukova diploma 2014.

Vukova diploma 2013.     2011/12

2010/11     2009/10

2008/09
     2007/08

2006/07
     2005/06