Home

Поносна школа „Слободан Секулић“

Објавио Администратор | Датум: јун 24 2021

Поносна школа „Слободан Секулић“

Част нам је да имамо наставнике који су, у овим тешким и ванредним околностима, своје знање и умеће показали и ђацима диљем Србије.

Наиме, часови историје (6. и 8. разред) и математике (7. разред) емитовани су на РТС-у и платформи РТС Планета. У изузетном предавању Тање Рајаковић (наставница математике) и Милоша Рацића (наставника историје) уживали су, а и уз њих учили и ученици других школа, а не само Основне школе „Слободан Секулић“. Тако је даровитост наших наставника улепшала „суморне“ дане нашег образовања и ђачког учења. Хвала што су се одважили да на такав начин репрезентују свој рад, нашу школу, наш град. Показали су како треба уживати док се ради најлепши и најодговорнији позив.

Све наставнике -рефлексивне практичаре треба наградити и јавно похвалити, јер без њих нема напретка у образовању младих људи. А то је, ваљда, циљ сваког друштва! Улагање у знање и младост једино може градити државу мислећих људи!

Част нам је и да имамо наставнике који су били супервизори часова физике и биологије. Јелена Радовановић (наставница физике) и Милева Рогић (наставница биологије), врхунски предавачи и зналци, својим су фах колегама помогли да часови буду вредни гледања и слушања.

И на крају, мудрост врхунског предавача и васпитача, и радни век од скоро четири деценије, учитељице Станојле Цветковић Цаке уоквирили су причу о најбољим наставницима наше школе. Учитељица Цака, синоним за другу мајку сваког ђака, била је супервизор за часове од првог до четвртог разреда.

Хвала ти, Цако, што си показала да се школа воли и у њој се с љубављу ради читав радни век.

Члан Тима за културну и јавну делатност ОШ„Слободан Секулић“ Ужице

Љиљана Доганџић

ИСТОРИЈА
МАТЕМАТИКАОставите коментар