m

ОШ „Слободан Секулић“ саграђена је као пета по реду основна школа у Ужицу. Припадамо месној заједници Крчагово.

Норвешких интернираца 18,
31000 Ужице

+381 31 562 981 / +381 31 562 982

Top
Image Alt

Ђаци генерације

2022/2023.

Разредни старешина Милош Рацић и ученик Немања Лубурић

Немања Лубурић

За ђака генерације школске 2022/2023. проглашен је Немања Лубурић, ученик VIII1.

Председник одељења, одговоран и посвећен обавезама, истицао се из свих предмета. Нарочито добре резултате остваривао је на такмичењима из математике, физике, хемије, биологије и српског језика. Спортског духа, кошаркаш и шахиста, мајстор Рубикове коцке.

Немања није запостављао своје хобије. Све у свему, он је један од оних светлих нада за будућност овог друштва и понос наше школе. Његов надимак „Мистер“ који су му наденули школски другари, описује га боље када се преведе – ГОСПОДИН ЧОВЕК.

2021/2022.

Разредни старешина Нада Цветић и ученик Младен Прљевић

Младен Прљевић

Младен је од првог разреда показивао бистрину и брзо разумевање па се одмах, још у млађим разредима истицао и већ на првим такмичењима у трећем и четвртом разреду био међу победницима или награђеним ученицима. Он је посебну заинтересованост и таленат показивао према математици. Тако је остало до краја основне школе. Свакако је један од „највећих логичара“ у историји школе, како је често говорила његова наставница математике. У првом десетлећу свог живота остао без оца али уз мајку и сестру наставио је храбро даље не посустајући у одличном учењу. Успеси су се низали па је постигао одличне резултате, поред математике, на текмичењима из биологије, технике и технологије, физике и физичког васпитања а добитник је и Вукове дипломе. Мора се нагласити велика Младенова љубав – кошарка и његов сан да једног дана заигра у најјачој НБА. Младен Прљевић је скроман млад човек који је, поред учења, велику пажњу посвећивао другарству у школи као и свом кошаркашком тиму. Увек се трудио да помогне одељењу а после такмичења је журио на утакмице како би био од помоћи екипи. Успешно је, као једини из наше школе у овој генерацији, уписао Рачунарски смер Ужичке гимназије, при самом врху листе, као други.

Младену желимо много здравља, среће и успеха у даљем школовању као и да оствари свој кошаркашки сан и заигра у НБА, зашто да не!

2020/2021.

Разредни старешина Мирјана Митровић и ученик Лука Голубовић

Лука Голубовић

На крају школске 2020/2021. године за ђака генерације ОШ „Слободан Секулић“ проглашен је Лука Голубовић ученик VIII2 одељења.

Лука Голубовић је изузетно талентован ученик, који је својим дипломама на најбољи начин представио нашу школу. Своју свестраност показао је и у друштвеним и у природним наукама. Блистави је пример одличног ученика, који учи ради знања, а не оцене.

„Сваки велики сан почиње од сањара.
ЗАПАМТИ: Имаш у себи снагу, стпљење и страст да дотакнеш звезде како би променио свет!“
Остани наш понос!

2019/2020.

Разредни старешина Марија Верговић и ученица Јелена Станојчић

Јелена Станојчић

На крају школске 2019/2020. године за ђака генерације ОШ „Слободан Секулић“ проглашена је Јелена Станојчић ученица VIII4 одељења.

Јелена је достојанствено представљала школу на општинским, окружним и републичким такмичењима из готово свих предмета. Похваљена је за бројне акције које је спровела у сарадњи са другим ученицима и наставницима у школи, у оквиру наставних и ваннаставних активности.

Бити ђак генерације велика је част која доноси драгоцено искуство за даље школовање. Иза свега тога стоји таленат, напоран рад и спремање за  бројна такмичења. Јелена је свестрана ученица која је добра у различитим областима, са лакоћом је радила и савладавала школско градиво. Изузетно је зрела и стабилна особа са умереним и одмереним понашањем. Верујемо, с пуним правом, да наша Јелена може бити узор ученицима који стреме ка успеху.

Драга Јелена, желимо ти пуно успеха на твом даљем животном путу!

2018/2019.

Разредни старешина Мирјана Којадиновић и ученица Јелена Стевановић

Јелена Стевановић

Учила је и учи за живот, а школу је достојанствено представљала, постижући запажене резултате на општинским и окружним такмичењима из математике, географије и биологије. Похваљена је за учешће на ликовном конкурсу, реализовала радионице и пројекте из физике, а као председница Ученичког парламента са осталим члановима организовала хуманитарне акције. Положила је пријемни испит за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику у Ужичкој гимназији. На крају другог циклуса основног образовања и васпитања Јелена Стевановић проглашена је за ученика генерације ОШ“Слободан Секулић“.

Срећан ти пут у живот Јелена!