m

ОШ „Слободан Секулић“ саграђена је као пета по реду основна школа у Ужицу. Припадамо месној заједници Крчагово.

Норвешких интернираца 18,
31000 Ужице

+381 31 562 981 / +381 31 562 982

Top
Image Alt

ВАТРОГАСНЕ ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА

Поводом Дечје недеље, обележавања Дана града и стогодишњице Добровољног ватрогасног друштва, Удружење добровољних ватрогасаца организовало Ватрогасне игре без граница на Тргу Партизана. У занимљивим ватрогасним играма у којој су учествовалe екипe основних школа (трећи разред и седми разред) и екипа ДВД-а, ученици наше школе у пратњи учитеља Слађане Даниловић и Златка Цвијовића освојили су треће место (седми разред) и добили дипломе, а ученици трећег разреда су добили захвалнице за учешће. Деца су имала прилику да се упознају и опробају у вештинама које су им кроз игру и забаву презентовали искусни чланови ужичког ДВД-а.Сви тимови су добили на поклон пакете слаткиша. Они који су у току одржавања игара без граница били на Тргу партизана могли су да виде и ватрогасна возила и комби који превози опрему, као и нешто од опреме и средстава које користе ватрогасци.

Чланови екипе трећи разред: Вукашин Миловановић (вођа екипе), Андреј Станојевић, Ђорђе Рњаковић, Василије Јефтовић, Ђорђе Митровић, Анита Токовић, Дуња Полић, Јулија Петровић, Лена Николић и Анђелка Илић

Чланови екипе седми разред: Алекса Арсенијевић (вођа екипе), Неда Ковачевић, Марта Николић, Јана Живковић, Далија Ивановић, Дуња Тадић, Мартин Смиљанић, Ђорђе Бакић и Алекса Варничић.